LEIEPRISEN PÅ RUMENSKE FERIELEILIGHETER GÅR NED

image 

LINK | Leieprisene for leiligheter ved den rumenske kysten viser en moderat nedgang i år i forhold til 2010. Leieprisen starter  på 75 euro for en måned for en studioleilighet  i Eforie Sud. I øverste skiktet er prisen  € 470 per måned for en leilighet med tre rom i Mamaia. Hvis man sammenligner med 2009 er nedgangen i pris mer betydelig, -  i noen tilfeller nådde 30%, ifølge en undersøkelse gjort eiendomsportalen  imopedia.ro.

"De dyreste leilighetene ligger i Mamaia, Constanta og Neptun, mens for de mest prisgunstige tilbudene må man til Costinesti  eller Eforie Sud “, sier Sven Munteanu, direktør i imopedia.ro.

I Constanta er leien for en studioleilighet  € 165 for en måned i sommer, men den til sammenligning kostet 200 euro i 2009. For to rom er leien  € 235 og for en 3 roms leilighet er leien 350 euro.
Mamaiastudioene er leid ut i sommer for € 245 per måned, mens tre-roms leiligheten vil koste deg 470 euro.

Leienivået i Neptun er 170 euro for en studioleilighet, toroms går for € 240 og 370 euro for tre soverom.
"Prisene faller dersom vi beveger oss bort fra Neptun. Enten det er Costinesti og Mangalia, leieprisene faller til det halve sammenligent med badebyen i nabolaget,"  - viser undersøkelsen

Mer reiselivsnytt

Alt om destinasjon Romania

HVA SKJER

LESERBREV

MEST LESTE INNLEGG