Kjent badestrand og strandpromenade i Eforie Nord stengt for sommeren



BAD NEWS FOR EFORIE NORD | Vår mann i Eforie Nord kan fortelle at turistbransjen er i harnisk i Romanias nest største badeby EFORIE NORD. Kommunen har bestemt å stenge av stranda fra Acapulco til Bellona i sommer pga rasfare.

Grunnen skal være at kommunen ikke har penger eller vilje til å bruke penger på å sikre partiene som kan rase ut, heller ikke reparere de partiene som har rast ut. Dette betyr at Efories mest populære strandpromenade heller ikke kan brukes i tillegg til forbudt strandlinje. Utleiere og turistbedrifter skal ha fått brev fra myndighetene i disse dager om vedtaket.- Restauranter og salgsboder i dette populære området mister dermed helt forretningsgrunnlaget sitt. Badegjester må trenge seg sammen på Bellonastranda som er den mest masete stranda i byen fra før.
Også lokalbefolkningen raser mot kommunen som ikke har fått til at stranda sikres før sesogen starter. Å redusere byens badestrandlinje med det halve er dramatisk. Folk mener også alle løsninger ikke er forsøkt og at inkompetansen råder.

Løsningen for ivrige Eforister kan være å trekke til strendene mot Eforie Sud, mot og bortenfor nudiststranda og feriekoloniene. Men kveldstid har ikke dette området den samme livlige atmosfæren som falazaen mot Acopulco - som er og vil være stengt også i sommer. | RED

Mer reiselivsnytt

Alt om destinasjon Romania

HVA SKJER

LESERBREV

MEST LESTE INNLEGG