TURISTMINISTEREN: FAKTURERINGSSKATT FOR MINDRE FIRMA DROPPES

image

Ministeren for turisme og mindre bedrifter sier at den rumenske staten vil avstå fra en tidligere annonsert moms på fakturering. Dette vil gjelde for firma som har en omsetning på 500000 euro eller mindre. Fritaket for denne nye skatten er nødvendig fordi dne har skapt uro og engstelse blant eiere med mindre firma, sier Grapini.

http://www.bucharestherald.com/economics/40-economics/46270-grapini-se-va-renuna-la-obligaia-tva-la-incasare-pentru-firmele-cu-pan-la-500000-de-euro-s-au-creat-distorsiuni-in-pia

Aplicarea obligatorie a sistemului de TVA la încasare pentru firmele cu cifre de afaceri de până la 500.000 de euro a creat distorsiuni în piaţă şi a dezavantajat întreprinderile mici şi mijlocii, a declarat ministrul delegat pentru IMM, mediul de afaceri şi turism, Maria Grapini.
"Se va renunţa la obligaţia TVA la încasare pentru firmele cu până la 500.000 de euro, care a creat distorsiuni în piaţă şi a creat dezavantaje pentru IMM", a declarat Grapini la conferinţa anuală a Asociaţiei Analiştilor Financiar-Bancari din România.

Mer reiselivsnytt

Alt om destinasjon Romania

HVA SKJER

LESERBREV

MEST LESTE INNLEGG