BUSSTRANSPORT OTOPENI – CONSTANTA - OTOPENI

image

Tre av våre lesere har kommentert en busstransportmulighet mellom flyplassen HENRI COANDA OTOPENI og Constanta – og tilbake. Alle har betalt 80 lei i CTA og fått billett. Men i Bucuresti blir det ombytte til en minibuss som dumper passasjerene på flyplassens parkeringsplass og ikke rett utenfor avgangshallen. Dette skriver Turid i en email til RR. Denne forbindelsen mellom CTA og OTP har nå også dukket opp på autogari.ro sine sider som skal dekke all interurban busstransport i Romania: LINK  Nå er transporten også mulig ANDRE VEIEN, fra flyplassen og til kysten. Her sier man at BUSSENE TIL CONTANTA går fra den store klokka ved taxiholdeplassen på flyplassen og alle tidene er oppgitt som direkteruter.

Det lesere sier er at DETTE IKKE ER DIREKTERUTER, at det er slitsomt å vente på holdeplassen pga mas fra skurkete drosjesjåfører og at med mye bagasje er bytte fra minibuss til vanlig buss inne i byen tungvint. Og kan innebære upresis venting inne i byen- Vi har ikke sjekket dette selv, og håper på kommentarer fra andre lesere på EMAIL

Det er mildt talt underlig at man ikke kan få direktebusser til og fra hovedflyplassen og til kysten sommerstid – og at dette når det settes opp skal være kronglete. Problemet er neppe busselskapene i Contanta, men mafiaforholdene som fortsatt plager alt utenfor hovedflyplassen. Problemet har vært kjent i årevis.

Det beste er fortsatt å få kjente til å hente, eller å ta flytoget AIRPORT EXPRESS og deretter tog eller buss til CTA, lokalbuss til ENHETSPLASSEN  eller om man MÅ ta taxi; gå utenfor området og finne en mer beskjeden drosjesjåfør som bruker rett taksometer.

En leser – Audun - som har reist denne strekningen mange ganger sier at FRA CTA TIL OTP er buss til Bucuresti det beste, gå av på ENHETSPLASSEN ( ikke jernebanestasjonen Gara de Nord ) og ta taxi fra enhetsplassen rett ut til flyplassen. Flere bekrefter at drosjesjåførene på Enhetsplassen er langt greiere og ærligere enn de utenfor Gara de Nord eller flyplassen Henri Coanda. | RP

Mer reiselivsnytt

Alt om destinasjon Romania

HVA SKJER

LESERBREV

MEST LESTE INNLEGG